8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Плюси та мінуси топової лінійки MacBook Pro від Apple
Плюси та мінуси топової лінійки MacBook Pro від Apple

Плюси та мінуси топової лінійки MacBook Pro від Apple

Техніка Apple – уособлення бездоганного дизайну, виняткової продуктивності, високої якості та надійності збірки.

Тому такі гаджети завжди в центрі уваги покупців, особливо стильні, потужні та витривалі MacBook Pro. Але чи так все бездоганно? Невже пристрої цієї лінійки не мають недоліків? Відповісти на ці питання готові фахівці інтернет-магазину Stylus.

Переваги Apple MacBook Pro

І почнемо з вивчення переваг пристроїв лінійки Макбук Про:

  1. Елегантний дизайн і якісна збірка. Пристрої виконані в мінімалістичному дизайні, який повністю відповідає модним трендам: універсальні забарвлення, ультратонкий корпус, відсутність декоративних елементів, за винятком лого компанії. Гаджет має необхідні для роботи порти і роз'єми, використовувані матеріали міцні і надійні, люфти, скрипи та інші баги відсутні.
  2. Чудовий екран. Останні моделі лінійки комплектуються Retina-дисплеями, для яких характерні яскравість і реалістичність передачі кольору, чіткість, відмінна динаміка, плавність зміни сцен, широкий кут огляду. Покупцям пропонуються ноутбуки з діагоналлю екрана 13 дюймів і роздільною здатністю 2560х1600 пікселів, 14 дюймів – 3024х1964 пікселів, 16 дюймів – 3456х2234 пікселів.
  3. Виняткова продуктивність. Завдяки потужним чипам М1, М2 або М3, які пропонують 8- і 12-ядерні конфігурації, ці макбуки справляються із завданнями будь-якої складності. Надшвидкий SSD-накопичувач об'ємом від 8 до 128 Гб забезпечує чудову швидкодію системи, що дає змогу працювати з ресурсномісткими завданнями або декількома додатками одночасно.
  4. Великий обсяг вбудованої пам'яті. Ноутбуки з пам'яттю від 512 Гб до 8 Тб покриває будь-які потреби та потреби користувачів.

Макбук Про: мінуси лінійки

Як бачите, MacBook Pro вражають позитивними характеристиками та особливостями. Невже, пристрої лінійки повністю виключені будь-яких недоліків? Звичайно ж, хотілося б, але це нереально. Навіть такі топові гаджети мають певні недоліки.

Головний мінус – це вартість. Ні для кого не буде секретом, що вартість техніки американської торгової марки немаленька. Так, така ціна повністю виправдана якістю збірки, технічними і функціональними можливостями, але дозволити собі такий гаджет може не кожен покупець. Хоча, якщо дуже загорілися метою купити саме Макбук Про, то можете скористатися послугою покупки в кредит або розстрочку.

Другий мінус – це асортимент. Безумовно, як для Apple-техніки, то різноманітність модифікацій досить велике: MacBook Pro with Retina display з чіпом M1, M2 або M3. Але якщо порівнювати з ноутбуками інших виробників, то вибір того ж дизайну та різноманітності технічного оснащення значно менший.

Третій мінус – це обмежені можливості обслуговування та складнощі з апгрейдом. Згодом будь-яка техніка потребує оновлення та ремонту, навіть така надійна і довговічна, як Епл. І ось на цьому етапі виникають складнощі, оскільки зробити апгрейд деяких компонентів не можна, а ремонт таких гаджетів виходить у копієчку.

По суті, це і всі значущі недоліки MacBook Pro. Якщо зіставити плюси і мінуси, то однозначно пристрої цієї лінійки варті того, щоб їх купувати.

Якщо зацікавив Apple MacBook Pro, то переходьте на сайт Stylus.ua і підбирайте варіант з урахуванням особистих переваг і потреб, фінансових можливостей – вартість вас приємно порадує.

Источник материала
Поделиться сюжетом