8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Побої та погрози": Анна Семенович забрала одруженого чоловіка із сім'ї
"Побої та погрози": Анна Семенович забрала одруженого чоловіка із сім'ї

"Побої та погрози": Анна Семенович забрала одруженого чоловіка із сім'ї

Путіністка Анна Семенович тривалий час була коханкою і все ж дружина відпустила чоловіка з родини.

Російська співачка Анна Семенович, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, вже рік перебуває у стосунках із одруженим чоловіком на ім'я Денис. Його дружина і маленька дитина проживають у Німеччині.

Як повідомляють росЗМІ, Семенович заявила, що почала стосунки з Денисом, коли він уже подав на розлучення, але процес занадто затягнувся.

А ось законна дружина чоловіка Марина сказала, що до того, як побачила чоловіка на фото Анни, в їхньому шлюбі все було добре. Денис часто їздив у Росію у бізнесі, але, як виявилося, в цей час він жив із Семенович. Потім Марина звинуватила Дениса в побоях і погрозах.

Усе ж нещодавно законна дружина чоловіка заявила, що більше не має жодних претензій до Дениса і готова розлучатися.

"Рада, що Денису та його колишній дружині вдалося врегулювати всі конфліктні ситуації заради їхнього сина. Ми, жінки, - натури емоційні, у пориві образи і якихось тригерів можемо наговорити неправди", - сказала Семенович.

Хто така Анна Семенович?

Анна Семенович - російська актриса, естрадна співачка, Майстер спорту Росії міжнародного класу, фігуристка, теле- і радіоведуча. Солістка групи "Блестящие" (2003-2007).

У липні 2018 року Семенович занесли до бази "Миротворця" через відвідування анексованого Росією Криму, "участь у спробах легалізації анексії АР Крим" і "співпрацю з проросійськими терористичними організаціями", участь у пропагандистських заходах проти України. Підтримала вторгнення Росії в Україну.

Український шоу-бізнес - останні новини

Зазначимо, Руслан Ханумак заявив, щовиїхав до США абсолютно законно. У мережі почалися бурхливі обговорення, оскільки Ханумак призовного віку і шанувальники не розуміли, як він зміг покинути Україну.

А також українська співачка Христина Соловій розповіла справжню сенсацію, назвавши ім'я найзагадковішої співачки України - Klavdia Petrivna, яка приховує своє обличчя.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом