7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представництво президента в АРК: Мешканці Криму заливають червоною фарбою машини з російською символікою
Представництво президента в АРК: Мешканці Криму заливають червоною фарбою машини з російською символікою

Представництво президента в АРК: Мешканці Криму заливають червоною фарбою машини з російською символікою

За даними представництва президента в АРК, про посилення спротиву в Криму свідчать, зокрема, нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних судах за статтею про так звану «дискредитацію ЗС РФ».

У тимчасово окупованому Криму жителі заливають машини росіян з символами Z червоною фарбою. Про це повідомило представництво президента в АРК у фейсбуці.

«Окупанти в Криму скаржаться, що місцеві жителі в окупованому Армянську заливають машини з російською символікою та символами “Z” червоною фарбою на знак засудження», — йдеться у повідомленні.

У представництві зазначили, що жителі тимчасово окупованого Криму щоденно чинять опір російським загарбникам, демонструючи свою підтримку України та віру в деокупацію півострова. Про посилення спротиву в Криму свідчать, зокрема, нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних судах за статтею про так звану «дискредитацію ЗС РФ».

«Станом на 4 липня зафіксовано 847 випадків надходження матеріалів, складених за ст. 20.3.3 КпАП РФ до т. зв. “судів” на території тимчасово окупованого Криму та інших компетентних органів. З них у 755 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 10 випадках розгляд матеріалів продовжується», — вказали у представництві Президента.

Загалом розмір застосованих штрафів вже становить щонайменше 23,7 млн російських рублів. 

Раніше активіст міжнародного руху #LiberateCrimea розповідав Суспільному про те, що партизанам вдається отримати багато корисної для Збройних сил України інформації завдяки активності кримських колаборантів у соціальних мережах.

  • Читайте також: У Києві презентували виставку про ненасильницький спротив українців в окупації (ФОТО)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом