7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Путін боїться соціального вибуху в РФ: Жданов описав одну з головних проблем Кремля
Путін боїться соціального вибуху в РФ: Жданов описав одну з головних проблем Кремля

Путін боїться соціального вибуху в РФ: Жданов описав одну з головних проблем Кремля

Людський ресурс в РФ ще є, але Путін боїться його задіяти, адже якщо зараз в Росії оголосять жорстку хвилю мобілізації, це може спровокувати соціальний вибух.

Країна-агресорка Росія вербує найманців на війну проти України у десятках держав світу, адже в РФ стає все менше і менше охочих та добровольців, які мали б бажання долучатися до російської окупаційної армії.

Саме тому російському диктатору Володимиру Путіну вигідно скористатися допомогою Північної Кореї, яка може відправити на підмогу російським окупантам свої інженерні війська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду.

За словами експерта, людський ресурс в РФ ще є, проте Путін боїться його задіяти, адже якщо зараз в Росії оголосять жорстку хвилю мобілізації, то це може спровокувати соціальний вибух.

"Ресурс у Росії, за великим рахунком, є, але Путін боїться його задіяти. А охочих і добровольців стає все менше і менше. Оголосити жорстку хвилю мобілізації на сьогодні – це означає спровокувати соціальний вибух. Якщо у 2022 році це обійшлося просто гігантським, рекордним за 20 років перебування Путіна при владі падінням його рейтингу, то сьогодні це буде соціальний вибух", – зазначив Жданов.

Експерт каже, що саме тому сьогодні російське командування у 21 країні світу вербує найманців для війни.

"У в'язницях зеки закінчилися – у РФ закрили 50 колоній (уявіть, скільки ув'язнених Росія відправила на фронт)! Зараз там шерстять жіночі колонії і почали вербувати на війну підслідних, тобто, якщо людина підписує контракт, з неї знімаються звинувачення", – сказав він.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Раніше повідомлялося, що ситуація на фронті може погіршитися – ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко назвав 3 складові, щоб зірвати плани РФ.

Також раніше повідомлялося, що Росія "розкачує" в Мережі нові терміни закінчення війни з Україною. Російські спецслужби через свої пропагандистські канали "розкачують" нові терміни закінчення війни проти України, посилаючись нібито на слова міністра оборони країни-агресорки Андрія Бєлоусова.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом