8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Старе у новому світлі: Netflix випустив "Сапер" на Android та iOS
Старе у новому світлі: Netflix випустив "Сапер" на Android та iOS

Старе у новому світлі: Netflix випустив "Сапер" на Android та iOS

Netflix випустив нову версію популярної гри "Сапер" (Minesweeper), тепер доступну для передплатників на Android та iOS. Класична головоломка, відома більшості Microsoft Minesweeper, отримала оновлену графіку і нові режими.

Нова версія Сапера від Netflix зберегла основні елементи оригінальної гри, але додала унікальні особливості. Гравці тепер можуть подорожувати різними рівнями, розташованими на світових аренах, а також виконувати унікальні щоденні завдання.

Minesweeper / фото: Netflix

В описі гри говориться:

"Виконуйте цифри та обережно відкривайте кожну клітинку. Подорожуйте світом, знешкоджуючи підводні міни в цій свіжій версії класичної логічної головоломки".

Основна мета гри залишається незмінною: гравцям потрібно відзначати прапорцями осередку, що містять міни, і відкривати безпечні поля, орієнтуючись на числові підказки. Однак, у новому режимі "Подорож" ігрове поле змінюється в залежності від локації, що додає різноманітності та інтересу.

Ця версія "Сапера" пропонує гравцям не лише ностальгію, а й нові захоплюючі можливості, що робить класичну гру ще цікавішою.

Крім того, Знай.ua повідомляв, Netflix перейшов межу і показав сцену із "зарядженим болтом" актора: глядачів розбурхало, але влада лютує

Источник материала
Поделиться сюжетом