8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Третій сезон Бріджертонів увійшов до топ-10 популярних серіалів на Netflix
Третій сезон Бріджертонів увійшов до топ-10 популярних серіалів на Netflix

Третій сезон Бріджертонів увійшов до топ-10 популярних серіалів на Netflix

Із сумарними 91,9 мільйонами переглядів з моменту прем’єри 16 травня сезон посідає 10 місце в англомовному чарті.

Третій сезон популярного серіалу Бріджертони увійшов до списку найпопулярніших серіалів Netflix усіх часів. Про це видання Variety.

З моменту прем’єри 16 травня третій сезон зібрав 91,9 мільйона переглядів і посів 10 місце в англомовному чарті, який Netflix складає на основі переглядів за перші 91 день стрімінгу кожного серіалу.

Ці цифри були підраховані 30 червня, через 45 днів після 16 травня, тож новий сезон Бріджертонів, швидше за все, підніметься у списку.

Бріджертони могли б потрапити до цього рейтингу швидше. Оскільки серіал вийшов у двох частинах, довелося чекати на результати всього сезону. Тим не менш, перші чотири серії набрали 88,9 тис. переглядів, чого було достатньо, щоб потрапити в чарт на той момент.

Крім того, до десятки найпопулярніших серіалів Netflix увійшли і попередні сезони Бріджертонів: посідає 9 місце з 93,8 мільйонами переглядів, а – 4 місце з 113,3 мільйонами переглядів.

Перше місце рейтинга займає  зі 252,1 мільйона переглядів. На другому – четвертий сезон  (140,7 мільйона переглядів), на третьому –  (115,6 мільйона переглядів).

Раніше повідомлялося, що Мультфільм Думками навиворіт 2 від Pixar та Disney перетнув позначку в 1 мільярд доларів у світовому прокаті.



Источник материала
Поделиться сюжетом