8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Гаазі відбулася перша зустріч українських медиків в Нідерландах
У Гаазі відбулася перша зустріч українських медиків в Нідерландах

У Гаазі відбулася перша зустріч українських медиків в Нідерландах

Фундація «Українці в Нідерландах» (Oekraïners in Nederland) організувала в місті Гаага перший український міт-ап для працівників сфери охорони здоровʼя в Нідерландах.

Як передає Укрінформ, про це фундація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Зустріч пройшла пізнавально і продуктивно. Окрім обговорення важливих питань в учасників також була можливість поділитися своїм досвідом», – ідеться в дописі.

Основні теми обговорень були наступними: головні виклики у медичній сфері Нідерландів та як їх долати, практичні поради щодо пошуку роботи та сертифікації, обмін досвідом – кожен учасник мав можливість поділитися своїм шляхом і отримати підтримку від колег

«Також в рамках заходу відбувся нетворкінг, і ми раді вітати нові знайомства та міцні професійні зв’язки, що зародилися на нашому міт-апі», – повідомили в організації та подякували кожному, хто приєднався, а також всім спікерам за цікаві презентації та корисну інформацію.

Усі працівники медичної галузі, хто не зміг долучитись до міт-апу, можуть долучитися до чату про охорону здоровʼя за посиланням.

«Українці в Нідерландах» планують проводити подібні заходи регулярно, щоб підтримувати українську спільноту та допомагати один одному.

Нагадаємо, в нідерландській Гаазі відбувся Форум українських вчителів, де обговорювали збереження української освіти в часи війни, нові педагогічні та психологічні підходи у викладанні.

Фото: Oekraïners in Nederland / Фейсбук

Теги по теме
Медицина Нидерланды
Источник материала
Поделиться сюжетом