8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків
У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків

У Києві, 4 липня, пройшла спеціалізована виставка-форум «Електричні мережі України», організована Energy Club – Клуб енергетики, найбільшим в країні бізнес-ком’юніті енергетичних компаній.

Відвідувачі тут змогли ознайомитися з різними спеціалізованими автомобілями, які допомагають у відновленні критичної інфраструктури. На особливу увагу заслуговувала експозиція Заводу спецтехніки «Техкомплект», який привіз кілька машин з різними кузовними надбудовами. Цікаво, що вони були змонтовані на шасі IVECO.

Насамперед відзначимо автогідропідйомник Comet 19-2-14-HQ на шасі IVECO Daily з дворядною кабіною. Це одна з найпопулярніших моделей на українському ринку – забезпечує робочу висоту 18 м і максимальний виліт 14 м.

Заслуговує на увагу і бурильно-кранова машина HLC-8026A Hyundai Energim на шасі середньотоннажника IVECO Eurocargo. Шестисекційна стріла забезпечує висоту підйому до 22 м та максимальний виліт 19,8 м. Глибина буріння шнека становить 4 м.

На виставці «Техкомплект» демонстрував і аварійно-ремонтну майстерню на базі IVECO Dailу з дворядною кабіною, а також бригадний автомобіль на повнопривідному IVECO Daily 4х4, також із чотиридверною кабіною.

Поруч можна було побачити ще один позашляховик – IVECO Eurocargo (4х4), оснащений алюмінієвою бортовою платформою та краном-маніпулятором.

Источник материала
Поделиться сюжетом