8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Нідерландах магазин українських меблів і декору відзначить перший рік роботи
У Нідерландах магазин українських меблів і декору відзначить перший рік роботи

У Нідерландах магазин українських меблів і декору відзначить перший рік роботи

У центрі нідерландського міста Гаага концептуальний магазин Nothing Basic, де представлені меблі та декор для дому від українських дизайнерів 7 липня 2024 року відзначить перший рік роботи, а також цього дня відбудеться урочисте відкриття фотостудії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

Святкування першого року роботи концептуального магазину та офіційне відкриття фотостудії відбудеться у шоурумі Nothing Basic, що у центрі Гааги.

«Спираючись на успіх першого року роботи магазину, який відкрився 26 травня 2023 року, Nothing Basic продовжує переосмислювати інтер'єрний дизайн з ретельно відібраною колекцією меблів, декору та аксесуарів для кожної кімнати у домі.

Фотостудія, під керівництвом міжнародно акредитованого портретного фотографа Наталії Волосович, об'єднує два бренди: Profile Studio та FotoDelray. Вона стане осередком творчості, пропонуючи клієнтам індивідуальний підхід до фотосесій для особистого брендингу, бізнес-портретів, корпоративної фотографії, фотографування заходів, а також сучасних портретів для жінок, дитячих художніх портретів, бутик весіль і багато іншого», – йдеться у розповсюдженому пресрелізі.

Під час заходу також можна буде насолодитися українською кухнею з сучасним акцентом та пориньте у симфонію смаків від HATA Catering, а також відбудеться лотерея з шансом виграти неймовірні призи, поспілкуватися з дизайнерами та місцевими інфлюенсерами.

«Відкриття нашої фотостудії знаменує собою важливу віху для Nothing Basic. Ми прагнемо створити платформу, де творчість і майстерність сходяться, дозволяючи нашим клієнтам повністю поринути у світ дизайну», – каже візіонерка з Nothing Basic Тоня Попова.

Як повідомляв Укрінформ, 2023 року в центрі нідерландського міста Гаага відкрився концептуальний магазин Nothing Basic, де представлені меблі та декор для дому від українських дизайнерів.

У Nothing Basic на площі 300 м2 було представлено близько 40 українських брендів.

Теги по теме
Нидерланды
Источник материала
Поделиться сюжетом