8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами
Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами

Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами

Держпродспоживслужба України та Агентство харчових продуктів Республіки Сінгапур підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері безпечності харчових продуктів, повідомила 3 липня пресслужба українського відомства.

«Документ передбачає зміцнення всебічного розвитку двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Республіки Сінгапур з метою сприяння взаємної торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту», - вказується у повідомленні.

Також зазначається, що в рамках Меморандуму сторони підтвердили намір сприяти розширенню двостороннього співробітництві в галузі контролю, профілактики та ліквідації хвороб тварин відповідно Кодексу охорони здоров’я наземних тварин Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ВООЗТ).

«Держпродспоживслужба продовжує працювати в напрямі розширення збуту української продукції на міжнародній арені. І укладений меморандум між компетентними органами України та Сінгапуру є одним із кроків, що ще більше різноманітних категорій українського продовольства з’явитися на азіатських ринках. Наразі до Сінгапуру відкрито 5 ринків і на цьому не зупиняємось», - прокоментував подію голова Держпродспоживслужби України Сергій Ткачук.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны