8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Оболонському районі Києва у квартирі стався вибух: що пише про інцидент ДСНС
В Оболонському районі Києва у квартирі стався вибух: що пише про інцидент ДСНС

В Оболонському районі Києва у квартирі стався вибух: що пише про інцидент ДСНС

У ДСНС розповіли, що гучні звуки в Оболонському районі пов'язані з вибухом туристичного балона в одній із багатоповерхівок. Внаслідок інциденту також є постраждала жінка.

Що відомо про вибух в Оболонському районі

У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли, що 5 липня об 11:51 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух на вулиці Петра Калнишевського. В одній із квартир на 9 поверсі багатоповерхівки стався вибух туристичного балона без подальшого горіння.


У Оболонському районі Києва вибухнув туристичний балончик / Фото ДСНС

Внаслідок вибуху опіки першого ступеню верхніх кінцівок отримала власниця квартири. Медики оглянули жінку на місці, без подальшої госпіталізації,
– зазначили у ДСНС.

Усі причини події, за словами рятувальників, встановлюватимуть правоохоронці.


Внаслідок вибуху в Оболонському районі постраждала жінка / Фото ДСНС

У ДСНС також вкотре попросили громадян не використовувати туристичні пальники у квартирах, а також закликали дотримуватися інструкцій використання та правил пожежної безпеки.

До цього у міських телеграм-каналах ширили відео із вибухом в Оболонському районі. Очевидці зазначали, що на місці працюють надзвичайники.

У багатоповерхівці Оболонського району був вибух: дивіться відео

Раніше у Голосіївському районі Києва у житловому комплексі "Республіка" пізно ввечері сталося займання. У ДСНС повідомили, що сталось загоряння утеплювача з розповсюдженням полум'я на веранду багатоповерхівки на площі 70 квадратних метрів. Пожежу ліквідували вогнеборці за кілька годин.

Теги по теме
Взрыв ГСЧС пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом