8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
WhatsApp розробляє персоналізований генератор аватарів AI
WhatsApp розробляє персоналізований генератор аватарів AI

WhatsApp розробляє персоналізований генератор аватарів AI

Схоже, WhatsApp працює над новою генеративною функцією штучного інтелекту, яка повинна дозволити користувачам створювати власні аватари для використання в будь-якому уявному середовищі. Функція у розробці, помічена в новій бета-версії WhatsApp для Android 2.24.14.7 від WABetaInfo , здається, використовуватиме комбінацію зображень, наданих користувачем, текстових підказок і моделі Meta AI Llama для створення зображень.

На скріншоті, опублікованому WABetaInfo , сказано, що користувачі можуть уявити себе «в будь-якій обстановці від лісу до космосу». Приклади виглядають досить типовими для тих, які створюють генератори штучного інтелекту, особливо якщо ви користуєтеся такими програмами, як Lensa AI або функцією селфі «Мрії» Snapchat .

Скріншот поділився WABetaInfo. Зображення: Meta / WABetaInfo

Щоб створити персоналізований аватар, користувачам WhatsApp потрібно буде «сфотографувати себе один раз», які потім будуть використовуватися для навчання Meta AI створювати зображення на подобу користувача в будь-яких умовах. Тоді користувачі WhatsApp зможуть генерувати свої аватари, ввівши «Imagine me» з описом налаштувань у чаті Meta AI або в інших бесідах WhatsApp, ввівши «@Meta AI imagine me...»

Повідомляється, що ця функція буде необов’язковою, і користувачам потрібно буде вручну ввімкнути її в налаштуваннях WhatsApp, перш ніж її можна буде використовувати. WABetaInfo також повідомляє, що контрольні зображення можна видалити в будь-який час через налаштування Meta AI.

Немає вказівок на те, коли нова функція селфі Imagine AI стане загальнодоступною. WhatsApp все ще розгортає підтримку свого чат-бота Meta AI , а також загальнішу генерацію зображень штучного інтелекту в режимі реального часу для користувачів у США , тому може знадобитися деякий час, перш ніж запустити нову функцію аватара штучного інтелекту. Компанія Meta мала б рацію застосувати більш обережний підхід, враховуючи проблеми, які спостерігалися з її попередніми генеративними інструментами ШІ .

Источник материала
Поделиться сюжетом