7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Збанкрутілий Fisker розпродає електромобілі: ціни від 2500 доларів
Збанкрутілий Fisker розпродає електромобілі: ціни від 2500 доларів

Збанкрутілий Fisker розпродає електромобілі: ціни від 2500 доларів

Американська компанія Fisker, яка нещодавно оголосила про своє банкрутство, запланувала розпродаж 3231 екземпляра електромобілів Ocean.

Щоб реалізувати задумане, Fisker звернувся до суду за дозволом на продаж. Сумарна вартість пропонованих електрокарів склала 46,3 мільйона доларів. Кросовери з дефектами оцінили у 2500 доларів, а ідеальні екземпляри у топовій комплектації у 16 ​​500 доларів. Продаж буде без будь-яких гарантій, зобов’язань щодо ремонту та оновлення програмного забезпечення.

Повідомляється, що потенційним покупцем залишків машин має виступити компанія American Lease, яка надає автомобілі у лізинг, а також в оренду у США. Спочатку вона планувала придбати 2711 екземплярів електромобілів, але потім розширила пакет до 3231 авто.

Варто зазначити, що спочатку Fisker Ocean продавалися за ціною від 40 до 70 тисяч доларів. На початку цього року компанія знизила ціни до 25 тисяч доларів, намагаючись наростити продаж та виплатити борги. Потім взагалі опустила її до 20 тисяч, але тільки для співробітників компанії. Проте уникнути банкрутства їй так і вдалось.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом