7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни
Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни

Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни

У тимчасово окупованому Криму жителі Армянська заливають машини загарбників з російською символікою та символами "Z" червоною фарбою.

Про це повідомляє у Фейсбуці представництво Президента в АРК, передає Укрінформ.

"Окупанти в Криму скаржаться, що місцеві жителі в окупованому Армянську заливають машини з російською символікою та символами “Z” червоною фарбою на знак засудження", - йдеться у повідомленні.

У представництві зазначили, що жителі тимчасово окупованого Криму щоденно чинять опір російським загарбникам, демонструючи свою підтримку України та віру в неминучу деокупацію півострова.

Про посилення спротиву свідчать нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних "судах"  Кримуза статтею про “дискредитацію ЗС РФ”.

"Станом на 4 липня зафіксовано 847 випадків надходження матеріалів, складених за ст. 20.3.3 КпАП РФ до т. зв. “судів” на території тимчасово окупованого Криму та інших компетентних органів. З них у 755 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 10 випадках розгляд матеріалів продовжується", - вказали у представництві Президента.

Загалом сукупний розмір застосованих штрафів вже становить щонайменше 23,7 млн російських рублів (майже 11 млн грн).

Як повідомлялося, керівник прокуратури АРК та м. Севастополь Ігор Поночовний заявив, що після початку повномасштабного вторгнення кримський спротив став ще сильнішим, і держава-окупант по-справжньому його боїться.

Теги по теме
Крым Протест
Источник материала
Поделиться сюжетом