8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка TikTok поскаржилася, що не може знайти хлопця через свою красу
Зірка TikTok поскаржилася, що не може знайти хлопця через свою красу

Зірка TikTok поскаржилася, що не може знайти хлопця через свою красу

Мішель Пейн закликала хлопців не боятися вродливих дівчат і проявляти більше ініціативи.

Мішель Пейн, зірка TikTok з Чилі, зізналася своїм 271 тисячі підписників, що не може знайти собі хлопця, оскільки її краса відлякує чоловіків. Про це вона розповіла в ролику під назвою "Прокляття бути красивою", переглянутому понад 19 мільйонів разів.

"Я хочу поговорити про те, як важко мені знайти партнера, коли я красива. Чоловікові дуже важко підійти до мене і поговорити зі мною", — почала вона свою сповідь.

За словами Мішель, одного разу вона прямо запитала представника протилежної статі, чому він уникає її:

"Одного разу я наважилася запитати хлопця: "Якщо я тобі подобаюся або я привернула твою увагу, чому ти не підійшов до мене?" А він мені сказав: "Просто подивися на себе і подивися на мене. Ти виглядаєш супернедосяжною". Я була такою!?"

За словами Пейн, люди зазвичай кажуть їй, що її директ в Instagram напевно має бути заповнений проханнями від хлопців, які шикуються в чергу, щоб запросити її на побачення, і що їй слід "призначати зустрічі щодня" через її привабливість.

"Але буквально єдина людина, з якою я найбільше спілкуюся у WhatsApp, — це моя мама. А коли до мене підходить чоловік, він зазвичай занадто сором'язливий. Дуже, дуже сором'язливий, можна сказати, що він нервує, розмовляючи зі мною. Вони також багато кажуть мені, що я дуже вродлива, і впевнені, що мені це кажуть усі й часто. Але це не так", — продовжила дівчина.

Кінцевим результатом, вважає Пейн, є те, що "красиві жінки" починають спілкуватися з чоловіками, які "не такі красиві, як" вони. Бо цей тип чоловіків — це ті, хто сміливіший, хто має більше індивідуальності та не соромиться бути собою.

"Можна сказати, багато впевненості або любові до себе", — пояснює Мішель.

Блогерка записала відео, щоб мотивувати чоловіків не боятися таких красивих жінок, як вона:

"Отже, я хочу звернутися до всіх цих хлопців. Якщо ви бачите красиву дівчину, вона вам подобається, вона привертає вашу увагу, не соромтеся. Запитайте в неї її Instagram, запитайте її номер, напишіть їй, і саме вона прийме рішення сказати вам: "Дивись, так, давай поговоримо!" або "Ні, мені це не цікаво". Я відчуваю, що вони роблять крок: я наважуся написати вам, і що ж, подивимося, що станеться. Якщо жінка тебе відкидає, нічого страшного, ти спробував. Але ти спробував! Не орієнтуйся на зовнішність!"

Раніше Фокус писав, який вигляд має найбільш "внутрішньо красива жінка".

Источник материала
Поделиться сюжетом