Росіяни вдарили по Бериславському району Херсонщини, загинули двоє людей
Росіяни вдарили по Бериславському району Херсонщини, загинули двоє людей

Росіяни вдарили по Бериславському району Херсонщини, загинули двоє людей

Прокуратура розслідує загибель двох людей унаслідок обстрілу російськими військами Бериславського району на Херсонщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуціповідомила Херсонська обласна прокуратура.

«За даними слідства, 6 липня 2024 року, о 04:00, російська армія з артилерії обстріляла один із населених пунктів Бериславського району Херсонської області. Поцілили по приватному будинку. Під його завалами рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки», - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу).

Раніше начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що внаслідок ворожих обстрілів за добу на Херсонщині загинула одна людина та п’ятеро отримали поранення.

Він також уточнив, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Садове, Антонівка, Велетенське, Кізомис, Придніпровське, Микільське, Станіслав, Токарівка, Берислав, Хрещенівка, Львове, Тягинка, Червоне, Високе, Чарівне, Миколаївка, Томарине та місто Херсон. Також ворог здійснив ракетний удар по Бериславському району.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 8 приватних будинків. Зафіксовано влучання в об'єкт критичної інфраструктури та газопровід; пошкоджені господарська споруда, складське приміщення, гаражі,  приватні автомобілі та автомобіль "швидкої".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні російська армія дронами атакувала бригаду екстреної медичної допомоги у Станіславі на Херсонщині, постраждав фельдшер.

Фото: ОГП

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
loader
loader