Росіяни за добу 37 разів обстріляли Донеччину
Росіяни за добу 37 разів обстріляли Донеччину

Росіяни за добу 37 разів обстріляли Донеччину

Російські війська впродовж доби 37 разів обстріляли Донеччину.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Всього за добу росіяни 37 разів обстріляли населені пункти Донеччини… У Покровському районі численних обстрілів зазнала Курахівська громада: у Веселому Гаю два будинки зруйновані і 9 пошкоджені; у Гострому пошкоджено багатоквартирний будинок, у Вовченці – промисловий об'єкт. У Селидовому 5 людей загинули і 15 поранені, пошкоджено 21 приватний будинок, три адмінбудівлі, підприємство, кав'ярня, чотири крамниці, торгові павільйони на ринку і 21 авто. В Українську одна людина загинула і дві поранені, пошкоджено три будинки і адмінбудівлю», - написав Філашкін.

Крім того, у Краматорському районі пошкоджено 15 будинків у Торському Лиманської громади; у Костянтинівській громаді пошкоджені 8 будинків: 5 у Предтечиному і три у Ступочках. У Слов'янську поранено людину, пошкоджено 7 будинків.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді три людини загинули, пошкоджено 5 приватних будинків і три багатоповерхівки. У Торецьку одна людина загинула і три поранені, пошкоджено будинок, адмінбудівлю і інфраструктурний об'єкт. Також у громаді поранено людину в Дружбі, пошкоджено два будинки у Щербинівці. У Сіверську пошкоджено дві багатоповерхівки.

Філашкін додав, що лінії фронту евакуйовано 302 людини, серед яких 56 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині впродовж доби через російські обстріли загинули 11 людей.

Фото: Фейсбук Вадим Філашкін

Теги по теме
война Обстрел Донецк
Источник материала
loader
loader