Політтехнолог Обами каже, що Байден не усвідомлює свого програшу
Політтехнолог Обами каже, що Байден не усвідомлює свого програшу

Політтехнолог Обами каже, що Байден не усвідомлює свого програшу

Стратег виборчих кампаній Демпартії США Девід Аксельрод вважає, що президент Джо Байден не усвідомлює свого очевидного програшу на майбутніх виборах.

Як передає Укрінформ з посиланням на The Hill, про це він заявив у неділю в інтерв’ю телебаченню.

«Є певні непорушні життєві факти, і вони були до болю очевидні на тій сцені дебатів (з експрезидентом Дональдом Трампом – ред.), а президент, схоже, просто не усвідомлює – він не зрозумів цього. Він не виграє ці перегони», – сказав Аксельрод, який був політтехнологом колишнього президента Барака Обами.

За його словами, «більш імовірно, що він програє з великим відривом, ніж виграє». «І якщо ставки настільки великі, як він каже – а я вірю, що це так, – то йому справді потрібно подумати про те, як правильно вчинити», – додав політтехнолог.

Реагуючи на п’ятничне інтерв’ю Байдена телеканалу ABC, Аксельрод назвав президента «небезпечно відірваним» від проблем виборців.

«Він відвойовував втрачені позиції після політичних поразок і всупереч обставинам. І його психіка така, що він може перемогти будь-кого і здолати будь-які труднощі. Але він не може перемогти Батька Час. І це справді викликає занепокоєння», – сказав стратег Демпартії.

Як повідомляв Укрінформ, Байден, попри численні заклики однопартійців знятися з перегонів, заявив, що продовжуватиме боротьбу.

Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада цього року.

Фото: Al Drago/Bloomberg via Getty Images

Теги по теме
Джо Байден
Источник материала
loader
loader