Затримано зрадника: готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах
Затримано зрадника: готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах

Затримано зрадника: готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах


У СБУ повідомили, що російський агент готував ракетні удари по підрозділах ЗСУ та об’єктах паливно-енергетичного комплексу в Київській та Чернігівській областях.

Служба безпеки затримала ще одного російського агента, який діяв на півночі України й готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах ЗСУ. Про це в понеділок, 8 липня, пресслужба СБУ.

Повідомляється, що зловмисник готував ракетні удари по підрозділах ЗСУ та об’єктах паливно-енергетичного комплексу в Київській та Чернігівській областях.

“Серед основних цілей ворога були військові аеродроми та підрозділи ППО, а також нафтопереробні заводи, паливні склади та ключові енергогенеруючі підприємства. Щоб отримати координати об’єктів, фігурант об’їжджав місцевість і приховано фіксував потрібні йому локації на камеру свого телефону. Отримані відомості він передавав кадровому співробітнику управління фсб по москві та московській області”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ворожого агента затримали, коли він проводив дорозвідку поблизу локації українських військ на Київщині, а тТакож СБУ провела додаткові заходи для убезпечення стратегічно важливих об’єктів.

За даними кіберфахівців Служби безпеки, чоловік потрапив у поле зору агресора через антиукраїнські коментарі, які публікував на прокремлівських Телеграм-каналах.

Зрадника взяли під варту, йому оголошено підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану.

Ворожому агентові загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, СБУ затримала в Одесі жіночу агентурну групу ФСБ. За вказівкою російської спецслужби жінки готували масований ракетно-дроновий удар по військовій інфраструктурі міста.



Теги по теме
СБУ Киевская область
Источник материала
loader
loader