Українські футболісти у Франції готуватимуться до Ігор-2024
Українські футболісти у Франції готуватимуться до Ігор-2024

Українські футболісти у Франції готуватимуться до Ігор-2024

8 липня олімпійська збірна України має прибути до своєї резиденції у Франції, де розпочне підготовку до футбольного турніру літніх Ігор-2024 у Парижі.

Як повідомляє пресслужба УАФ, у неділюо числа українська делегація, до якої ввійшли дев’ять гравців (Брагару, Михайленко, Рубчинський, Велетень, Салюк, Кінарейкін, Мартинюк, Єрмаков, Шулянський), вирушила з Києва до Польщі, передає Укрінформ.

У Львові у потяг до партнерів підсіли представники «Ворскли» - Павлюк і Крупський. Ще п’ятеро, гравці «Шахтаря» - Сікан, Очеретько, Сігеєв та Фесюн, а також Хлань із польської «Лехії», приєднаються до команди вже у Франції.

У вівторок, 9 липня прилетять «австрієць» Таловєров і ще один «гірник» - Криськів. Нарешті, троє виконавців «Руху» (Сич, Федор, Краснопір) і Батагов із «Зорі» прибудуть до табору збірної із розташування своїх клубів пізніше.

«Синьо-жовті» працюватимуть у спортивному комплексі Plaine des Sports в аквітанському містечку Сен-Поль-ле-Дакс. Тренувальний збір міститиме безпосередні заняття на полі, а також теоретичні сесії.

Перший товариський поєдинок, проти олімпійської збірної Єгипту, команда Руслана Ротаня проведе 14 липня (початок - о 18.30 за місцевим часом, 19.30 за київським) на одному з полів Plaine des Sports.

Друга гра, проти олімпійської збірної Парагваю, відбудеться 18 липня (19.30 за Києвом) також в аквітанському містечку, Ажетмо, на стадіоні «Алан Лансамен».

Суперниками України на Олімпіаді у групі В будуть Аргентина, Марокко та Ірак. Свої матчі квартету «синьо-жовті» проведуть 24-го, 27-го й 30 липня.

Фото: uaf.ua.

Теги по теме
футбол Спорт Франция
Источник материала
loader
loader