Українців закликали не поширювати жодної інформації про роботу ППО
Українців закликали не поширювати жодної інформації про роботу ППО

Українців закликали не поширювати жодної інформації про роботу ППО

Центр протидії дезінформації закликав громадян України не поширювати жодної інформації про роботу підрозділів протиповітряної оборони та не фіксувати місця обстрілів.
Як передає Укрінформ, про це ЦПД повідомив в Телеграмі.

«Звертаємось до громадян, представників ЗМІ та лідерів громадської думки: ми боремося проти хитрого та підступного противника, який вивчає наш інформаційний простір для вчинення подальших терористичних дій проти України. Закликаємо не поширювати жодної інформації про роботу підрозділів протиповітряної оборони та дотримуватися простих правил оприлюднення інформації: не розповсюджуйте інформацію без відома офіційних структур щодо підготовки та ведення ЗСУ бойових дій; не транслюйте/знімайте переміщення військової техніки; не фіксуйте місця обстрілів та роботу ППО; не повідомляйте інформацію про місця виробництва/збуту нових видів озброєння», - закликали в ЦПД.

Як зазначається, поширення таких матеріалів шкодить обороноздатності країни та карається позбавленням волі на строк від 3 до 12 років залежно від ступеня тяжкості злочину.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні РФ здійснила комбіновану ракетну атаку по території України. Під час повітряної тривоги у Києві та Дніпрі було чути вибухи.

Теги по теме
война СНБО
Источник материала
loader
loader