«Нас врятувало Небо»: киянка розповіла про закрите укриття під час ударів по столиці
«Нас врятувало Небо»: киянка розповіла про закрите укриття під час ударів по столиці

«Нас врятувало Небо»: киянка розповіла про закрите укриття під час ударів по столиці

Киянка Ольга Дідок разом з донькою Тамарою під час масованої ракетної атаки столиці 8 липня не змогли потрапити до укриття у Святошинському районі, бо воно було зачинене. Про це жінка розповіла на своїй сторінці у Facebook, пише «УП. Життя».

"Ми з Томою вдруге народилися в один день. Сьогодні, близько двох годин тому.

Ми працювали: я – з поштою, Тома – балериною на батуті у кафе біля озера на околиці Києва. Там нас застав перший вибух. Поруч, надпотужний. Збили ракету. Ми побігли в бік укриття", – написала Ольга Дідок.

Звуки вибухів щораз ставали потужнішими. Посеред вулиці матір з донькою зустріли жінку з 9-місячним немовлям у візку. Ольга запропонувала їй піти до укриття, але вона відмовилася.

"Я знала, що за 200 метрів є цегляний будинок з підвалом і паркінгом, і чимдуж туди неслася. До вибухів додалася автоматна черга з усіх сторін. Ближче і ближче, гучніше і гучніше.

До паркінгу ми не дотягували. Я увірвалася у перші двері офісного приміщення, і там люди збиралися в укриття", – розповіла киянка.

Коли вибухи стихли, усі вони разом рушили до сховища в цегляному будинку на вулиці Верховинній, 91.

"За кілька хвилин ми могли би бути у безпеці. Але там було зачинено і нам не відчинили… Весь епіцентр ми пережили стоячи під воротами місця, яке мало нас врятувати. Нас врятувало Небо.

Відсьогодні я знаю, що таке страх. Тваринний. І що таке інстинкт. Це накривати дитину собою якомога щільніше, щоб вижила вона", – додала жінка.

До поліції через закрите укриття вона не зверталася.

Нагадаємо, зі вчора, 8 липня, у Києві тривають рятувальні роботи у Подільському, Деснянському, Святошинському, Голосіївському, Дніпровському, Соломʼянському, Дарницькому та Шевченківському районах міста. Крім того, росіяни вдарили по дитячій лікарні у Києві.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Источник материала
loader
loader