На Тернопільщині зіткнулися три вантажівки, автобус та два позашляховики - є постраждалі
На Тернопільщині зіткнулися три вантажівки, автобус та два позашляховики - є постраждалі

На Тернопільщині зіткнулися три вантажівки, автобус та два позашляховики - є постраждалі

На Тернопільщині шестеро людей зазнали травм внаслідок автопригоди за участю трьох вантажівок, рейсового автобуса та двох позашляховиків.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції у Тернопільській області, передає Укрінформ.

"Аварія трапилася 10 липня вранці на автодорозі Стрий - Ізварине, неподалік села Кам'янки. У автопригоді зіткнулося шість транспортних засобів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, бригада швидкої та працівники ДСНС", - йдеться у повідомленні.

На Тернопільщині зіткнулися три вантажівки, автобус та два позашляховики - є постраждалі - Фото 1

За попередньою інформацією, на дорозі не розминулися автомобілі Renault Duster та вантажівка Iveco. Цю ДТП оформляв екіпаж патрульної поліції. Як наслідок - на трасі утворився затор.

Черги на проїзд очікував рейсовий автобус Vanhool, в якому перебували близько сорока пасажирів, та автомобіль Kia Sportage.

"У цей момент дорогою рухався автопотяг MAN. Його водій не встиг загальмувати й вантажівка врізалася в Kia Sportage, - розповів учасник слідчо-оперативної групи. - Позашляховик за інерцією вилітає на смугу зустрічного руху та врізається у вантажівку Citroën, а автопоїзд, своєю чергою, протаранює ще й фуру та автобус".

До лікарні потрапили водій автопотяга, неповнолітній пасажир та кермувальник з Kia Sportage, двоє пасажирів з автобуса та пасажир з вантажівки Citroën.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві п’яний водій Maserati скоїв уночі смертельну ДТП.

Фото: Нацполіція

Теги по теме
полиция ДТП Тернополь
Источник материала
loader
loader