Першу книгу про Валерія Залужного вже можна замовити на сайті видавництва
Першу книгу про Валерія Залужного вже можна замовити на сайті видавництва

Першу книгу про Валерія Залужного вже можна замовити на сайті видавництва

Про це йдеться на сайті видавництва. Автором книги "Залізний генерал. Уроки людяності" виступила Людмила Долгоновська, яка у 2021 – 2023 роках працювала радницею зі стратегічних комунікацій Головнокомандувача ЗСУ.

Про що книга "Залізний генерал. Уроки людяності"

"Книга "Залізний генерал. Уроки людяності" – це нонфікшн, з якого ви почуєте про Валерія Залужного як особистість та військового професіонала, й отримаєте унікальні уроки лідерства із описом реальних ситуацій з початку повномасштабного вторгнення. У книзі "Залізний генерал" Людмила Долгоновська надає близький погляд на життя Головнокомандувача Збройних Сил України у 2021 – 2024 роках, під керівництвом якого українські воїни зустріли ворога із початком повномасштабного вторгнення російської армії, та водночас описує перші кроки у кар'єрі Залужного, що сформували особистість майбутнього Героя російсько-української війни", –розповідається про книгу на сайті видавництва.

У Vivat зазначають, що перша книга про Валерія Залужного розповідає про життя Залізного генерала від дитинства і навчання до становлення як військового професіонала й ухвалення доленосних рішень, завдяки яким у лютому 2022 року Україні вдалось поховати міф про непереможність російської армії та елітних підрозділів ворога.

Людмила Долгоновська не лише описує знакові етапи в роботі Валерія Залужного під час повномасштабної війни, але й супроводжує біографічні факти важливими цитатами та коментарями наближених людей, що надають новий погляд на постать колишнього Головнокомандувача.

Книга описує становлення Валерія Залужного, підготовку до повномасштабного вторгнення і перші тижні великої війни. У ній я також ділюся уроками, що їх я засвоїла від цієї видатної людини – уроки професійності, лідерства, комунікації, управління, а головне – людяності. Звісно, це мої спостереження, суб'єктивний погляд, але він підкріплений спілкуванням з рідними Валерія Федоровича – дружиною, братом, дітьми; побратимами генерала на різних етапах служби, колегами. І, безперечно, спілкуванням із самим героєм книги у ті нечасті хвилини, коли випадала можливість поговорити про щось, окрім службових питань,
– написала Людмила Долгоновська на своїй сторінці у фейсбуці.

Теги по теме
Новости Украины
Источник материала
loader
loader