Нардеп пояснив, чому Верховна Рада досі не може проголосувати за заборону УПЦ МП
Нардеп пояснив, чому Верховна Рада досі не може проголосувати за заборону УПЦ МП

Нардеп пояснив, чому Верховна Рада досі не може проголосувати за заборону УПЦ МП

В етері 24 Каналу народний депутат, фракція "Голос" Роман Лозинський пояснив, чому парламент повинен негайно заблокувати московську церкву. Зазначимо, щоб законопроєкт винесли у залу та проголосували, потрібно набрати 226 підписів нардепів.

Від цього залежить майбутнє України

РПЦ – це не церква, а мережа ФСБ, російської пропаганди, агентури зі складами зброї. Наша країна повинна зсередини очиститись від усього російського. Зараз ключова перемога на полі бою, але найгірше – якщо всі наші перемоги й втрати будуть марні.

Потрібно стискати зуби й ухвалювати рішення, від яких напряму залежить наше майбутнє. Одне з них – це очищення від РПЦ, як агентури ФСБ,
– мовив Лозинський.

Крім того, народний депутат зауважив, що, на жаль, досі звання Герой України поряд з воїнами мають зрадники й колаборанти. Однак, чомусь цей закон з 2021 року не ухвалюється.

Цей список можна продовжувати. Можемо говорити про депутатів місцевих рад, які були обрані від партії, які згодом заборонив суд. У парламенті лежить законопроєкт, який дозволить очистити місцеві ради від зрадників, однак четвертий рік його саботує моно більшість. Така ж ситуація щодо заборони РПЦ МП,
– зазначив Лозинський.

Натомість Верховна Рада ухвалює абсурдні рішення щодо легалізації корупції та можливості відкуповуватися. Зазначимо, що у четвер, 18 липня, парламент, попри застереження з боку НАБУ, САП та Антикорупційного комітету, підтримав у першому читанні законопроєкт №11340.

Теги по теме
Верховная Рада УПЦ МП
Источник материала
loader
loader