Лікар Байдена розповів про стан здоров’я президента США
Лікар Байдена розповів про стан здоров’я президента США

Лікар Байдена розповів про стан здоров’я президента США

81-річний президент США Джо Байден повідомив про своє зараження COVID-19 і перебуває в ізоляції, згідно з останніми новинами з Білого дому. Лікар президента, Кевін О’Коннор, провів огляд і надав детальну інформацію про стан здоров’я Байдена.

За словами лікаря, Байден скаржиться на кашель та захриплість, проте його загальний стан покращується. Президент продовжує приймати лікування, включаючи шосту дозу препарату PAXLOVID, що є частиною затвердженого плану терапії.

Лікар зазначив, що життєво важливі показники Байдена, такі як пульс, артеріальний тиск, частота дихання і температура, залишаються в нормі. Насиченість киснем з кімнатного повітря також вважається відмінною, а легені президента залишаються чистими.

“Президент продовжує добре переносити лікування і буде далі приймати PAXLOVID відповідно до плану. Він також продовжує виконувати всі свої президентські обов’язки,” — повідомив О’Коннор.

Медики провели геномне секвенування, яке підтвердило, що варіант коронавірусу, яким захворів Байден, є найбільш розповсюдженим у США. Цей штам був виявлений у близько третини випадків зараження COVID-19 в країні.

Лікар зазначив, що він й надалі буде стежити за станом президента і в разі будь-яких змін у здоров’ї або плані лікування надасть оновлену інформацію Білому дому.

Попри хворобу, Байден продовжує виконувати свої обов’язки як президент. Залишаючися в ізоляції, він продовжує управляти державними справами і приймати важливі рішення, спираючись на підтримку своєї команди.

Цей випадок є яскравим прикладом того, як навіть високопосадовці не є застрахованими від впливу пандемії COVID-19. Білому дому поки що не надано додаткових деталей про будь-які зміни в графіку або планах президента через його захворювання.

 

Теги по теме
Коронавирус Джо Байден
Источник материала
loader
loader