Емілі в Парижі, 4 сезон: дата виходу, сюжет, анонс
Емілі в Парижі, 4 сезон: дата виходу, сюжет, анонс

Емілі в Парижі, 4 сезон: дата виходу, сюжет, анонс

Нові пригоди Емілі Купер вийдуть на екрани вже цього літа. Четвертий сезон популярного серіалу Netflix буде розділений на дві частини, як і у випадку з іншими популярними стрічками стріммінгової платформи («Бріджертони», «Дуже дивні справи» та інші). Такий хід підігріває інтерес до серіалу та тримає інтригу.

Серіал з Лілі Коллінз, запущений на Netflix 2 жовтня 2020, мав великий успіх. Після виходу другого сезону у грудні 2021 року серіал був двічі подовжений на третій та четвертий сезони. Інтерес до історії молодої американки не згасає: третій сезон посідав друге місце у ТОП-10 найпопулярніших багатосерійних картин Netflix.

Ті, хто перебуває у напрузі після хаотичного та захоплюючого фіналу минулого сезону та цікавиться датою виходу наступної частини “Емілі в Парижі”, акторським складом та багатьом іншим, можуть прочитати подробиці далі.

Коли вийде «Емілі в Парижі» 4 сезон?

Дата виходу “Емілі у Парижі”, 4 сезон запланована на останній місяць літа. Остання на сьогодні частина комедійного серіалу складається з двох дропів: перша частина 4-го сезону вийде 15 серпня 2024 року, а друга частина — 12 вересня цього року.

Скільки серій у 4 сезоні серіалу «Емілі в Парижі»?

У четвертому сезоні буде 10 серій по п’ять у кожній частині. Усі три попередні сезони містили по 10 серій.

Актори “Емілі в Парижі”, 4 сезон

Лілі Коллінз повернеться, щоб повторити головну роль генія маркетингу Емілі Купер, яка спочатку переїхала з Чикаго до Парижа, щоб працювати у дочірньому агентстві своєї фірми. У шоу також беруть участь філіппінець Лерой-Больє, Ешлі Парк, Лукас Браво, Камілла Разат, Семюел Арнольд, Бруно Гуері та Вільям Абаді.

Емілі в Парижі, 4 сезон: дата виходу, сюжет, анонс - Фото 1

Люсьєн Лавісконт, судячи з тизера, теж повернеться в четвертому сезоні в ролі Алфі.

Сюжет “Емілі в Парижі”, 4 сезон

Ранній синопсис Netflix каже: Емілі відчуває сильні почуття до двох чоловіків, але Габріель ось-ось стане батьком, і найгірші побоювання колишнього хлопця Алфі (Люсьєн Лавісконт) щодо неї та Габріеля підтвердилися. На жаль, хімія Емілі та Габріеля незаперечна, оскільки вони разом працюють над здобуттям зірки Мішлен, але дві великі таємниці загрожують зруйнувати все, про що вони мріяли. Тим часом на роботі Сільві доводиться зіткнутися зі складною дилемою зі свого минулого заради свого шлюбу, тоді як команда Agence Grateau проводить кадрові перестановки. А Мінді та група змушені заощаджувати, коли у них закінчуються кошти на підготовку до Євробачення.

Де відбувається дія «Емілі в Парижі» 4 сезони?

Netflix повідомив, що частини четвертого сезону знімалися у Римі.

Що сталося у третьому сезоні «Емілі в Парижі»?

Нагадаємо, минулого сезону Камілла розірвала своє весілля з Габріелем (Лукас Браво), бо знала, що він та Емілі відчувають почуття один до одного. У той же час з’ясувалося, що Камілла вагітна від Габріеля.

Емілі в Парижі, 4 сезон: дата виходу, сюжет, анонс - Фото 2

Мінді переживала період розбіжностей зі своїми колегами по групі, але вони возз’єдналися, щоби взяти участь у великому пісенному конкурсі.

Чи продовжать «Емілі в Парижі» на 5 сезон?

Автор Даррен Стар залишив це питання відкритим, коли його запитали, чи замислювався четвертий сезон як заключний розділ після подвійного продовження.

«Я напевно думаю, що шоу має життя і після наступного сезону. Це не обов’язково задумано як останній розділ. Кінця не буде, поки всі не відчують, що настав час закінчувати», – сказав він.

Источник материала
loader
loader