Байден звернеться до народу після повернення до Білого дому
Байден звернеться до народу після повернення до Білого дому

Байден звернеться до народу після повернення до Білого дому

Президент США Джо Байден сьогодні вдень повернеться до Білого дому, оскільки в нього майже повністю зникли симптоми Covid-19. Про це повідомляє Associated Press.

Президент повернеться до Білого дому о 14:30 за східним часом. Пізніше цього дня у нього запланований щоденний брифінг, який буде закритим для преси. Чинний лідер США планує виступити зі зверненням до нації, щоб обговорити своє рішення припинити участь у президентських перегонах.

Також очікується, що в четвер Байден зустрінеться з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу. Політики мають намір обговорити шляхи досягнення угоди щодо припинення вогню в Газі та повернення заручників.

Нетаньягу прибув до США в понеділок після того, як Байден, перебуваючи на самоізоляції у своєму будинку в Делавері, завершив свою президентську кампанію з переобрання в неділю та підтримав віце-президентку Камалу Харріс, яка замінить його як кандидата в президенти від Демократичної партії.

Симптоми Covid-19 у Байдена «майже повністю зникли», запевнив його лікар рано в понеділок після того, як минулого тижня у президента діагностували вірус.

«Його пульс, артеріальний тиск, частота дихання та температура залишаються абсолютно нормальними. Його насичення киснем продовжує бути відмінним у кімнатному повітрі. Його легені залишаються чистими», – сказав лікар Кевін О'Коннор.

Источник материала
loader
loader