Крим знову атакували дрони, окупанти перекривали рух Керченським мостом - ЗМІ
Крим знову атакували дрони, окупанти перекривали рух Керченським мостом - ЗМІ

Крим знову атакували дрони, окупанти перекривали рух Керченським мостом - ЗМІ

Цієї ночі Севастополь в тимчасово окупованому Криму знову атакували дрони, вранці перекривали рух автотранспорту Керченським мостом.

Про це повідомляє видання "Крим. Реалії" із посиланням на представників окупаційної "влади", передає Укрінформ.

"Вночі 23 липня Севастополь знову зазнав атаки дронів, повідомив підконтрольний РФ глава міста Михайло Развожаєв у своєму телеграм-каналі", - йдеться у повідомленні.

Видання наводить слова підконтрольного РФ "глави" міста про те, що в районі Північної сторони та Фіоленту російські військові знищили над акваторією понад 15 безпілотників.

"Як стверджує Развожаєв, уламки від одного БПЛА впали в одному із садових товариств, розбито скло вантажного автомобіля. Уламки від другого безпілотника також впали поряд із будинком у районі ще одного СНТ (Садове некомерційне товариство – КР). Підтвердити слова Развожаєва за допомогою альтернативних джерел наразі неможливо", - зауважується в новині.

Крім цього зазначають, що вранці 23 липня підконтрольний владі РФ телеграм-канал про оперативну ситуацію на Керченському мосту повідомляв про зупинення руху автотранспорту. Міст залишався закритим близько сорока хвилин.

Офіційної інформації про атаку наразі нема.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Севастополі партизани виявили секретний центр підготовки російських загарбників. Центр знаходиться у так званій "школі водолазів".

Теги по теме
война Крым
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader