Найкращі комедії всіх часів: 7 фільмів для гарного настрою
Найкращі комедії всіх часів: 7 фільмів для гарного настрою

Найкращі комедії всіх часів: 7 фільмів для гарного настрою

Під час складних подій в країні хочеться відволіктися від поганих новин і морально відпочити. І чудовим способом розслабитися в такий час є перегляд фільмів у жанрі комедії. Видання Viva! зібрало найкращі кумедні стрічки різних років, які змусять вас сміятися.

«Красуня на всю голову»

Рік випуску: 2018

Жанри: комедія, романтика

Актори: Емі Бет Шумер, Мішель Вільямс, Том Гоппер, Рорі Сковел

 

За сюжетом, дівчині Рене Беннетт не подобається своя зовнішність через зайву вагу. Тож вона постійно сидить на дієтах і займається у спортзалі, але результату немає. Також працюючи на невисокій посаді в косметичній компанії, дівчина хоче перевестися у головний офіс.

Відчуття себе повністю змінює один випадок - падіння з тренажера. Умить Рене стає впевненою та вважає себе дуже харизматичною. Вона починає поводитися розкуто та не звертає увагу на думку довколишніх. У професійній діяльності та в особистому житті починаються кардинальні зміни.

Такий фільм дає чітке усвідомлення, що кожна людина - прекрасна та індивідуальна, а самооцінка грає важливу роль у житті.

«Родинний обмін»

Рік випуску: 2023

Жанри: комедія, фантастика

Актори: Дженніфер Гарнер, Ед Гелмс, Емма Маєрс, Брейді Нун

У цій стрічці не потрібно ламати голову над складним сюжетом і зʼясуванням мотивів головних героїв. Просто дивишся і насолоджуєшся. Глядачі можуть спостерігати за життям родини Вокерів, де кожен має свої інтереси.

Батько працює вчителем музики, але сумує за рокерським минулим. Мати - архітекторка, котра хоче отримати вищу посаду. Їхній син має неабиякі успіхи в навчанні та прагне вступити до престижного вишу, а донька планує повʼязати своє життя з футболом.

І от такі різні члени родини йдуть в обсерваторію, щоб побачити рідкісний парад планет, але телескоп перестає працювати. А наступного дня сімейка помічає, що вони всі помінялися тілами. Така стрічка буде ідеальним завершенням вашого дня, бо залишить лише позитивні емоції.

«Ми – Міллери»

Рік випуску: 2013

Жанри: комедія, кримінал

Актори: Дженніфер Еністон, Ед Гелмс, Емма Робертс, Джейсон Судейкіс

У фільмі спостерігаємо за історією торговця наркотиками Девіда Кларка. Саме так він заробляє на життя. Однак чоловік має принцип - продавати заборонені речовини лише дорослим.

Одного разу Кларк потрапляє в халепу. Коли заступається за свого сусіда та дівчину, бандити відбирають у нього всі гроші. Розплатитись з босом нічим, але той пропонує цікавий план. Чоловіку потрібно доставити велику кількість наркотичних речовин за кордон. Зробити це - ще той виклик, але Девіду спадає на думку один цікавий план.

«Стажер»

Рік випуску: 2015

Жанри: комедія

Актори: Енн Гетевей, Роберт Де Ніро, Дрена Де Ніро, Рене Руссо

В основі сюжету - історія 70-річного пенсіонера Бена Вітакера, який не втрачає жаги до життя. Чоловік не збирається сидіти в чотирьох стінах, а прагне пізнавати світ і розвиватися. Так, Бен подається на стажування в інтернет-видання про моду. Попри те, що чоловіку - все нове та невідоме, він швидко адаптовується в компанії.

На додаток, Вітакер починає давати поради іншим, зокрема керівниці видання Жюлі. Чи зможе досвідчений чоловік знайти спільну мову з молодою карʼєристкою, стає питанням.

«Подружки нареченої»

Рік випуску: 2011

Жанри: комедія, романтика

Актори: Крістен Віг, Майя Рудольф, Мелісса Маккарті, Роуз Бірн

У дівчини Енні є проблеми в особистому житті, бо вона розійшлась з коханим і не може нікого більше зустріти. Водночас її бізнес не приносить доходу і зазнає невдачі. У цей момент подруга Енні пропонує їй стати дружкою на своєму весіллі. У далеко не найкращому настрої дівчина погоджується й починає організовувати дівич-вечір.

З іншими подругами нареченої в Енні теж не клеїться спілкування. У результаті всі відправляються на дівич-вечір у Лас-Вегас, місто розпусти, казино, розваг і тотального релаксу. Дівчат чекає купа пригод і смішних ситуацій під час святкування, які покращать настрій будь-якому глядачу.

«Мачо і ботан»

Рік випуску: 2012

Жанри: комедія, бойовик

Актори: Джона Гілл, Ченнінг Татум, Брі Ларсон, Дейв Франко

Двоє хлопців, Шмідт і Дженко, спершу ненавиділи одне одного, а згодом стали найкращими товаришами, навчаючись у поліційній академії. Один - розумний, але не дуже спортивний, а інший - навпаки має хорошу фізичну форму, але не може похизуватися розумом. Робота в поліції з монотонними чергуваннями виявилась геть не такою, як друзі собі уявляли.

Але одного разу хлопцям дають завдання - викрити торговців наркотиками, і для цього їм треба повернутися за шкільну парту. Здавалось б, нарешті копи отримали шанс проявити себе на максимум. Але подружитися зі старшокласниками й досягти своєї мети стає завданням із зірочкою.

«Тілоохоронець кілера»

Рік випуску: 2017

Жанри: комедія, бойовик, трилер

Актори: Раян Рейнольдс, Семюель Л. Джексон, Сальма Гаєк, Елоді Юнг

Зняти напругу після складного робочого дня допоможе цей комедійний екшн. Професійний кілер за свою діяльність заробив багато грошей і хоче відійти від цієї справи. Наостанок, він розкриває владі своїх замовників, чим суттєво наражається на небезпеку. Адже тепер сам стає мішенню, тож потребує надійного охоронця. Чоловік знаходить професіонала, який володіє різними бойовими техніками.

Однак між кілером і охоронцем виникають непорозуміння через різне бачення справи. Сутички між чоловіками продовжуються, водночас у них є година, аби втекти з міста. Їх чекають небезпечні пригоди: перегони, розтрощені автівки та вуличні перестрілки. Сумувати глядачеві точно не доведеться.

 

Фото: «Кінобаза»

Відео: Youtube

Источник материала
loader
loader