Марина Бех-Романчук: Певною мірою набралася упевненості перед фіналом
Марина Бех-Романчук: Певною мірою набралася упевненості перед фіналом

Марина Бех-Романчук: Певною мірою набралася упевненості перед фіналом

За підсумками кваліфікаціЇ у секторі для потрійного стрибка Ігор-2024 українка Марина Бех-Романчук потрапила до Топ-12 і побореться за олімпійські нагороди.

У коментарі для пресслужби НОК України спортсменка зізналася, що заходячи у сектор вона навіть не знала чи зможе стрибати, адже напередодні Ігор вона травмувалася, передає Укрінформ. https://noc-ukr.org/news/25130/

«Я зуміла відчути сектор, трохи відчула свою стопу та певною мірою набралася упевненості перед фіналом».

На прохання порівняти антураж на Олімпіаді у Токіо та на цьогорічних Іграх українка відповіла, що у Парижі неймовірна підтримка та класна атмосфера:

«Це точно не Токіо. Тоді я виходила на стадіон і думала: «Невже це Олімпійські ігри»? Адже у мене було відчуття, немов я йду на тренування: кваліфікація була вранці, було дуже похмуро, стадіон пустий. Це був суцільний жах, - ділиться спогадами з Олімпіади-2020 легкоатлетка. -  Тут, у Парижі, все зовсім навпаки. Вечірні програми, повний стадіон, шалена атмосфера! Коли дівчата-суперниці просили підтримати - публіка одразу включилвся, це дуже класно»!

На запитання щодо треку Марина відповіла, що він стандартний: «За останні три роки єдиний чемпіонат, де відрізнялося покриття, був в Орегоні, - там була крихта. Всі інші великі старти, мова про чемпіонати світу, у нас проводилися саме на такій доріжці. Тому - нічого нового. Класна швидка доріжка, на ній потрібно лиш стрибати», - підсумувала українська стрибунка.

Фінал олімпійського турніру у потрійному стрибку пройде увечері 3 серпня.

Фото: noc-ukr.org.

Теги по теме
Украина Спорт
Источник материала
loader
loader