Олімпієць, який зачепився пенісом під час стрибка, отримав неочікувану пропозицію
Олімпієць, який зачепився пенісом під час стрибка, отримав неочікувану пропозицію

Олімпієць, який зачепився пенісом під час стрибка, отримав неочікувану пропозицію

Французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті, який вилетів з Олімпійських ігор 2024, року бо під час стрибка зачепив поперечину статевим органом, після невдачі на спортивній арені отримав неочікувану пропозицію.

Після фіаско на Олімпіаді-2024 портал із контентом для дорослих під назвою CamSoda запропонував спортсменові роботу. Про це повідомив таблоїд TMZ, посилаючись на текст листа, котрий віцепрезидент порносайта Дерін Паркер адресував спортсмену.

 У своєму зверненні до Амміраті Паркер зазначає, що спортсмен є «володарем таланту нижче пояса». У публікації вказано, що Амміраті залишив пропозицію порносайта без коментарів.

Ентоні готові заплатити 250 тисяч доларів, якщо він зніметься у двогодинному відео перед вебкамерою, під час якого продемонструє свої геніталії.  

Зауважимо, що насправді Ентоні Амміраті на Олімпійських іграх 2024 року під час стрибка зачепив поперечину не пенісом, а гомілками, потім колінами і вже наприкінці – торкнувся її статевим органом.

French athlete Anthony Ammirati failed the 5.70 height pole vault because of his asset. #IKYK #Paris2024    https://t.co/qWnr1QbFzy

— @pauloinmanila and 99 others (@pauloMDtweets) August 3, 2024

До слова, справжня драма сталася у передостанній день олімпійського турніру з плавання у закритому басейні. На дистанції 200 метрів комплексним плаванням у фіналі змагалося не вісім, а лише сім спортсменок.  Плавчиня Горбенко пропустила фінал Олімпіади, бо пішла вечеряти. 

Источник материала
loader
loader