На Сумщині авіаударом зруйновано школу, загинули двоє братів
На Сумщині авіаударом зруйновано школу, загинули двоє братів

На Сумщині авіаударом зруйновано школу, загинули двоє братів


Проти населення Сумської області було застосовано 56 керованих авіаційних бомб – це сумний рекорд для Сумщини.

На Сумщині російські війська ударили по школі, під час удару загинула дитина. Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх, пресслужба ОВА.

Удару КАБами було завдано по населеному пункту Могриця Юнаківської громади

Повідомляється, що ворог убив двох братів – 23 і 6 років. Вони перебували на подвір’ї школи, яка була знищена авіаційним ударом. Крім того, відомо про двох поранених жителів інших населених пунктів Сумського району”, – сказав керівник ОВА.

Повідомляється, що проти населення Сумської області було застосовано 56 керованих авіаційних бомб – це сумний рекорд для Сумщини.

“Били по території чотирьох районів: Шосткинського, Конотопського, Сумського і Охтирського. Такої кількості ударів КАБами за добу Сумщина ще не зазнавала”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 липня російські війська обстріляли Глухів, розташований у Шосткинському районі Сумської області. Під удар потрапив центр міста.

Раніше у Сумській області російські військові атакували дроном комбайн під час збирання урожаю. Загинув комбайнер, а його помічник дістав поранення.



Теги по теме
Дети погибшие Школа ребенок
Источник материала
loader
loader