У Лондоні з’явився новий мурал із пеліканами від Бенксі
У Лондоні з’явився новий мурал із пеліканами від Бенксі

У Лондоні з’явився новий мурал із пеліканами від Бенксі

У Лондоні у п’ятницю над крамницею фіш-енд-чипс з’явилась ще одна, п’ята від початку тижня, картина невловимого художника Бенксі, на якій зображені два пелікани.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

Бенксі оприлюднив фото муралу, що зображує двох птахів, які їдять рибу, на своїй сторінці в Інстаграмі.

Новий мурал створено над крамницею фіш-енд-чипс «Bonners Fish Bar» на північному сході Лондона.

Як і у випадку із попередніми роботами, створеними і оприлюдненими Бенксі з початку цього тижня, художник не надав жодних натяків на значення малюнків.

Водночас повідомляється, що малюнок із силуетом вовка, нанесений художником на супутникову антену у четвер, був знятий двома людьми і масках, які піднялися до малюнку по драбині і забрали антену.

Як повідомляв Укрінформ, 8 серпня Бенксі опублікував фото нового, четвертого за останні чотири дні, графіті із зображенням вовка у південному Лондоні.

7 серпня у британській столиці Лондоні з’явився вже третій за останні три доби вуличний мурал невловимого місцевого художника Бенксі.

У середу Бенксі опублікував зображення муралу з мавпами, які виглядають так, ніби гойдаються на мосту східної станції лондонського метро.

Днем раніше художник опублікував фотографію двох силуетів слонів, витягнутих один до одного хоботами, створених на стороні будинку в районі Челсі.

У понеділок невловимий митець опублікував твір із зображенням козла, що стоїть на стіні біля мосту в Річмонді.

Британський художник Бенксі намалював сім графіті в Україні, зокрема в Києві, а також Ірпені й Бородянці, які найбільше постраждали від російських бомбардувань.

Фото: Banksy/Інстаграм

Теги по теме
Лондон
Источник материала
loader
loader