У турецькому парламенті сталася масштабна бійка
У турецькому парламенті сталася масштабна бійка

У турецькому парламенті сталася масштабна бійка

Біля президії парламенту побилися депутати від провладної та опозиційної партій. Причиною стали звинувачення опозиціонера на адресу опонентів.

У парламенті Туреччини сталася масштабна бійка під час дебатів стосовно ув’язненого законодавця Джана Аталая, який відбуває 18-річне ув’язнення у справі про протести проти забудови Стамбула 2013 року. Про це у п’ятницю, 17 серпня повідомило видання Financial Times. 

Зазначається, що депутат від Партії справедливості та розвитку (AKP) Ердогана Алпай Озалан накинувся на опозиційного колегу Ахмета Шика, який виступав на трибуні в залі парламенту. Депутат від опозиції різко розкритикував депутатів президентської партії, заявивши, що справжні терористи, не ті, на яких таке клеймо ставить влада, а ті, що сидять у кріслах депутатів.

Озалан вдарив Шика, після чого конфлікт швидко переріс у масову бійку біля президії, під час якої троє депутатів отримали легкі травми. Через безлад у залі засідання парламенту перервали на 45 хвилин.

BRAWL ERUPTS IN TURKISH PARLIAMENT OVER JAILED MP’S RETURN

A fistfight broke out in Turkey’s parliament on Friday when opposition MP Ahmet Sik was attacked by ruling AKP lawmakers after demanding the return of jailed colleague Can Atalay to the assembly.

Video footage shows AKP…

— Unicorn Journal (@Gadhwara27)

Нагадаємо, у Грузії під час розгляду законопроєкту про “іноагентів” суперечки між депутатами переросли у сутички. 

В Італії відсторонили від засідань 11 депутатів після бійки у парламенті





Теги по теме
Турция депутат парламент драка
Источник материала
loader
loader