На Буковині п'яний священник спричинив ДТП та намагався заволодіти зброєю поліцейської
На Буковині п'яний священник спричинив ДТП та намагався заволодіти зброєю поліцейської

На Буковині п'яний священник спричинив ДТП та намагався заволодіти зброєю поліцейської

Вчора, 18 серпня в адміністративних межах с. Мольниця, що на Буковині, після скоєння ДТП — зіткнення з дорожнім стовпом, водій вантажівки втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Патрульні поліцейські спільно із співробітниками відділення № 4 Чернівецького райуправління поліції на одному із автошляхів області зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ.

Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестеру «Драгер» показав 1,94 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу.

Правоохоронці не допустили заволодіння зброєю та затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відносно водія складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

На Буковині п'яний священник спричинив ДТП та намагався заволодіти зброєю поліцейської - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Источник материала
loader
loader