BMW анонсував недороге гоночне купе M2
BMW анонсував недороге гоночне купе M2

BMW анонсував недороге гоночне купе M2

Німецька компанія BMW готує доступну гоночну версію купе M2 базового рівня, яку зможуть дозволити собі команди з невеликими бюджетами, а також гонщики-аматори. Автомобіль створили спеціалісти підрозділу BMW M Motorsport.

Фірмовим спортивним підрозділом за кілька років було створено кілька цікавих гоночних болідів на базі купе 2 Series. Чергова новинка адресована найменш заможній аудиторії гонщиків, які тільки-но починають свою кар’єру в автоспорті, але вже хочуть їздити на машині іменитого бренду. За основу було взято купе M2, яке після відповідної модернізації здатне продемонструвати високий потенціал на гоночній трасі.

BMW анонсував недороге гоночне купе M2 - Фото 1

На закамуфльованих фото можна розглянути агресивне обважування, великий передній сплітер, а також яскраво-червоний буксирувальний трос. Завдяки регульованій спортивної підвіски машина має зменшений дорожній просвіт, а легкосплавні ковані диски “взуті” в гоночні “сліки” Goodyear.

BMW анонсував недороге гоночне купе M2 - Фото 2

Ззаду з’явився великий спойлер, який набагато агресивніший, ніж у дорожньої версії, а також дифузор із двома парами патрубків спортивної вихлопної системи. У салоні встановлена ​​система пожежогасіння, каркас безпеки та гоночний “ківш”.

BMW анонсував недороге гоночне купе M2 - Фото 3

«Близькість до наших клієнтів — один із принципів, яким ми прямуємо в BMW M Motorsport. На наш погляд, це також включає створення автомобіля, який можуть дозволити собі команди з невеликими бюджетами та новачки. Водночас ми пропонуємо їм технології BMW M Motorsport на найвищому рівні. Ми раді оголосити про розробку моделі-наступниці BMW M235i Racing, BMW M240i Racing та BMW M2 CS Racing», – розповів Бьорн Лелльманн, керівник напрямку Customer Racing компанії BMW M Motorsport.

Прем’єра нового боліда відбудеться до кінця цього року, щоб усі охочі змогли зробити замовлення до початку гоночного сезону 2026.

Источник материала
loader
loader