Ірина Пістрюга вперше назвала причину розлучення
Ірина Пістрюга вперше назвала причину розлучення

Ірина Пістрюга вперше назвала причину розлучення

В інтерв'ю Аліні Шаманській Пістрюга розповіла деталі про свій шлюб. Вона зауважила, що саме Андрій спершу був ініціатором стосунків.

Все починалося як казка

Ірина розповіла, що їхня історія починалася наче казка. Закохані насолоджувалися романтичними моментами разом, й серце блогерки "тануло". Відразу було зрозуміло, що вони з Андрієм – дуже різні, однак на тому етапі це не було проблемою.

На Новий рік пара розсекретила свої стосунки. Ірина пригадала, що це була справжня феєрія. А потім з'явилися перші "червоні прапорці" й флешбеки про попередні стосунки. Зокрема, Андрій хотів контролювати зовнішній вигляд Ірини. Окрім того, були й надмірні ревнощі. Однак замість того, щоб поставити крапку, Ірина вирішила пропрацьовувати проблеми у стосунках.

"Я потрапила в ілюзію", – зауважила Ірина.

На жаль, гострих моментів ставало все більше. Ірина переконувала себе, що це – уроки та досвід.

Чому Ірина прийняла освідчення

Коли Андрій освідчився, Ірина відповіла так. У той момент вона відчувала шалені почуття й думала тільки про хороше у цих стосунках. Вона вірила, що разом вдасться пройти крізь все.

"Скластися" не вийшло

Крапку у стосунках поставила саме Ірина. Вона зауважила, що причиною стала "остання крапля". Ірина хотіла дітей, однак розуміла, що у цьому шлюбі виховувати їх буде складно. Навіть коли подружжя роз'їхалося, Ірина сподівалася: можливо, ці стосунки вдасться зцілити.

На офіційному розлученні наполіг саме Андрій. Однак його причиною стали конфлікти, які виникали між парою.

Не вийшло нам "скластися", щоб було комфортно,
– зауважила Ірина.

Чи зустрічається Ірина з Артемом Пивоваровим

Ірині регулярно приписують стосунки зі співаком Артемом Пивоваровим. Водночас вона не відповіла, чи закохана у нього, натомість зізналася, що любить музику виконавця.

"Він гарна людина, він дуже класна людина, у нас дуже багато схожого, дуже багато. Ми настільки енергетично схожі, ми весь час можемо знайти про що поговорити, десь я щось йому можу розповісти, десь він зі свого масштабу розповісти", – заявила Ірина.

Шанувальники з нетерпінням чекають нових деталей.

Источник материала
loader
loader