У Києві вперше за багато років почали будувати нові пожежні депо
У Києві вперше за багато років почали будувати нові пожежні депо

У Києві вперше за багато років почали будувати нові пожежні депо

У столиці вперше за багато років розпочали будівництво двох нових пожежних депо для потреб Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації

Як зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, нові станції з’являться у двох районах міста. Роботи, які зараз перебувають в активній стадії, фінансуються коштом міського бюджету. 

Наразі в столиці налічується 25 пожежних депо, найновіші з яких введені в експлуатацію майже 20 років тому.

«Безумовно, виникла гостра потреба в нових станціях, особливо в густонаселених нових мікрорайонах. Наразі будівництво в активній стадії: встановлений металевий каркас, прокладені комунікації, здійснюється прокладання бетонних плит як основи підлоги, де розміщуватиметься габаритна аварійно-рятувальна техніка. Також тривають роботи з гідроізоляції», – заявив Пантелеєв під час інспекції будівництва спільно з начальником ГУ ДСНС у місті Києві Сергієм Кривошликовим.

Як підкреслив заступник голови КМДА, місто не припинятиме ресурсну підтримку київського гарнізону ДСНС, особливо, зважаючи на те, яке колосальне навантаження у рятувальників в умовах ворожих обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві планують побудувати ТЕЦ, які працюватимуть на відходах.

Фото: КМДА

Теги по теме
Киев ГСЧС Строительство
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader