Сара Джессіка Паркер закрила свій бренд взуття після 10 років існування
Сара Джессіка Паркер закрила свій бренд взуття після 10 років існування

Сара Джессіка Паркер закрила свій бренд взуття після 10 років існування

Легендарна зірка серіалу «Секс у великому місті» Сара Джессіка Паркер оголосила про закриття свого взуттєвого бренду SJP by Sarah Jessica Parker, який вона заснувала 10 років тому. Проєкт припинить існування вже цієї осені.

Постать Сари Джессіки Паркер давно асоціюється з бездоганним стилем і модними трендами. Взуттєвий бренд SJP by Sarah Jessica Parker став відображенням її смаку та іконічного стилю. Колекції, що випускалися під цим брендом, завжди відрізнялися елегантністю та шиком. Однак вартість взуття у стилі Кері Бредшоу була доволі високою — від $300 до $600.

Рішення закрити бренд стало несподіванкою для шанувальників, проте Сара Джессіка Паркер хоче зосередитися на інших напрямках бізнесу. Зокрема, вона планує приділяти більше уваги своїм косметичним, винним та коктейльним лінійкам, а також діяльності власного книжкового клубу й видавництва SJP Lit.

Бренд SJP by Sarah Jessica Parker був не просто бізнесом для акторки, а й важливою частиною її творчого самовираження. Паркер неодноразово підкреслювала, що створення взуття для неї — це не тільки про моду, але й про натхнення та можливість донести свій погляд на стиль до широкої аудиторії.

Утім, хороша новина для фанатів таки є: перед закриттям бренду почався великий розпродаж, і зараз купити взуття можна зі знижкою 25%.

Фото: SJP by Sarah Jessica Parker, Інстаграм Сари Джессіки Паркер

Источник материала
loader
loader