У Києві ВЛК працюватимуть цілодобово
У Києві ВЛК працюватимуть цілодобово

У Києві ВЛК працюватимуть цілодобово

Таке рішення прийняла Рада оборони міста Києва сьогодні, 28 серпня. Зазначають, що назасіданні Ради оборони Києва розглянули кілька важливих для міста питань.

"Одне з нагальних питань – щодо організації та гарантування безперервної та ефективної роботи об'єднаних центрів мобілізації", – ідеться у повідомленні.

Був уточнений склад адміністрацій центрів, в яких працюватимуть найбільш кваліфіковані кадри з представників РДА в місті Києві, районних ТЦК та СП, районних управлінь ГУ Національної поліції у місті Києві, відділів охорони здоров'я для здійснення координації та контролю за роботою лікарів, включених до складу військово-лікарських комісій.

Чому прийняли рішення

А також узгоджений режим роботи адміністрації об'єднаних центрів мобілізації для кращого забезпечення проведення медичних оглядів та професійно-психологічного відбору у визначені терміни. Як зазначили у КМВА, ці заходи допоможуть забезпечити відповідну пропускну спроможність об'єднаних центрів мобілізації.

"Розглянули й ефективну роботу військово-лікарських комісій для забезпечення цілодобового проведення медичних оглядів та гарантованого проведення заходів мобілізації", – додали в адміністрції.

Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader