Прогноз погоди в Україні на 30 серпня: які сюрпризи очікувати?
Прогноз погоди в Україні на 30 серпня: які сюрпризи очікувати?

Прогноз погоди в Україні на 30 серпня: які сюрпризи очікувати?

У п’ятницю, 30 серпня, в Україні прогнозується спекотна погода, температура повітря місцями сягатиме до 33°С. Зокрема, в південних регіонах країни можливі опади у вигляді короткочасних дощів з грозами, тоді як на більшій частині території країни дощів не передбачається. Таку інформацію оприлюднив Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом, небо буде переважно з мінливою хмарністю. Дощі можуть пройти лише в окремих районах півдня, де можливі короткочасні грози. Вітер очікується східного та північно-східного напрямків із силою 5-10 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від 15 до 20°С, у південних регіонах може бути дещо тепліше – до 23°С. У денний час температура підніматиметься до 28-33°С. На високогір'ї Карпат буде дещо прохолодніше: вночі 10-15°С, а вдень – 14-19°С.

Що стосується погоди в Києві та Київській області, то тут прогнозується мінлива хмарність, але опадів не передбачається. Вітер буде північно-східним, зі швидкістю 5-10 м/с. Вночі температура повітря становитиме 15-20°С, вдень очікується 28-33°С. У самому Києві нічні температури складуть 17-19°С, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до 30-32°С.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливістьотримати препарати безкоштовноабо за деякою доплатою.

Источник материала
loader
loader