У Міноборони заявили, що в Україні може з'явитися онлайн-ТЦК
У Міноборони заявили, що в Україні може з'явитися онлайн-ТЦК

У Міноборони заявили, що в Україні може з'явитися онлайн-ТЦК

Заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в інтерв'ю Forbes Ukraine оголосила про наміри оборонного відомства трансформувати застосунок «Резерв+» в «онлайн-ТЦК» і додати кілька нових опцій. 

«Оновити свої дані через »Резерв+« змогли 3,2 млн людей. Зараз у нас є великий план, як перетворити »Резерв+« на ТЦК онлайн», - сказала вона. 

За її словами, зараз вони додають у застосунок опцію онлайн-рекрутингу із можливістю підписати контракт або мобілізуватися у два кліки.

Крім того, у роботі три типи відстрочок: для багатодітних сімей, людей з інвалідністю та студентів денної форми навчання.

«Розширити функціонал »Резерв+«, включаючи додавання відстрочок і впровадження онлайн-рекрутингу. Це амбітне завдання, але я впевнена, що ми це зробимо. Ми також додамо можливість включення фотографії в електронний військово-обліковий документ.  Є ще декілька послуг ТЦК, які ми плануємо перевести у »Резерв+«. Проте наразі обіцяти можу лише відстрочки та онлайн-рекрутинг. Ми пропонуватимемо онлайн-рекрутинг у співпраці з іншими платформами» - додала вона.

У Міноборони заявили, що в Україні може з'явитися онлайн-ТЦК - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Источник материала
loader