8 тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, на які варто звернути увагу
8 тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, на які варто звернути увагу

8 тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, на які варто звернути увагу

Цього року, від елегантних чобіт вище коліна, танкеток і підборів до прикрас у вигляді бантів, є величезний простір для моди на жіноче взуття. Настав час йти в ногу з часом і оновити свій гардероб з найбільш трендовими парами.

1. Туфлі на підборах

Стильні туфлі на шпильці — беззаперечна класика. Balmain представили версії з додатковою платформою, а Gucci та Miu Miu презентували модель у загостреній формі. Ваш денний образ може включати човники з каблуком-чарочкою, тоді як декоровані туфлі на шпильці — безпрограшний вибір на вечір. Незалежно від того, яка подія у вас запланована, у цій категорії є щось для кожного випадку.

2. Елегантні ботфорти

Високі чоботи до стегна стали основою багатьох жіночих колекцій. Вони були представлені на більшості показів мод, включаючи Balmain з анімалістичним ефектом, а також версії з широкою халявою у Isabel Marant. Високі чоботи не лише захищають нас від холодної погоди, а й збільшують фактор стилю будь-якого вбрання. Чи носите їх з джинсами, короткими сукнями або міні, вони просто піднімають модну гру на новий рівень. Ці чоботи доступні з різними типами підборів, ви можете вибрати дизайн відповідно до вашого комфорту та уподобань.

8 тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, на які варто звернути увагу - Фото 1

3. Металеві чоботи

Збираєтеся відвідати вечірку? Що ж, яскраві чоботи з ефектом металік — феноменальний вибір для такого образу. І найкраще тут — це їхня універсальність, яка може зрівнятися з нейтральними коричневими, чорними та бежевими парами. Металік доступний у різних відтінках — золота, срібла, бронзи, рожевого золота тощо — обов'язково погляньте на всі доступні дивовижні кольори.

4. Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн залишаються незмінним фаворитом цього року. Від балеток до човників, від шкіри до оксамиту — тенденція з ремінцем на щиколотці стає все більш масовою. Класична перемичка додає жіночності та вишуканості будь-якому ансамблю. Використовуйте цей ретро-тренд на повну силу, якої б стилістики ви не дотримувалися.

5. Затишне взуття

У 2020 році домашні хутряні капці надавали тепло та стали символом періоду пандемії. Згодом ця тенденція розвивалася, і тепер Loewe і Bottega Veneta піднялися на новий рівень, прикрасивши хутром мюлі, сабо і кросівки, то чому б не прийняти цей затишний, але стильний тренд в осінньо-зимовій моді 2024? Незалежно від того, чи бігаєте ви у справах або просто прогулюєтеся, взуття, прикрашене хутром чи овчиною, можна носити як у приміщенні, так і на вулиці.

8 тенденцій взуття сезону осінь-зима 2024, на які варто звернути увагу - Фото 2

6. Гарні балетки

Безперечно, витончені високі підбори задають стиль, але іноді підтримувати в них рівновагу досить складно. Балетки, оскільки вони плоскі, пропонують трохи розслаблення без необхідності докладати надмірних зусиль. Сьогодні вони є трендовою моделлю в жіночих колекціях взуття, оскільки були представлені у Prada з невеликим, але привабливим поворотом у вигляді гострого носка з квітковими прикрасами.

7. Танкетки

Цього року танкетки увійшли до взуттєвих трендів осінь-зима у Dior, Louis Vuitton та інших відомих брендів. Це порадувало всіх, хто не хоче йти на компроміс між граціозністю, яку дарують підбори, та зручністю.

8. Прикраси у вигляді бантів

Balmain та Chanel були серед багатьох модних будинків, які декорували взуття милими бантиками. Найчастіше вони прикрашали туфлі з гострим носком, відповідаючи основним модним трендам. Вибирайте дизайн відповідно до події: від стриманих мініатюрних для офісу до гламурних для вечірок.

Источник материала
loader
loader