Названо найпопулярніші модні бренди в TikTok
Названо найпопулярніші модні бренди в TikTok

Названо найпопулярніші модні бренди в TikTok

На сьогодні соціальна платформа TikTok вважається однією з найважливіших з погляду комунікації зі споживачем. Відомий портал FashionUnited створив власний Індекс модної популярності, щоб дослідити як модні бренди задають тренди у відеосервісі.

"Розробка оптимальної, ефективної та цікавої стратегії роботи в соціальних мережах залишається складним завданням для багатьох модних брендів. Після стрімкого зростання популярності соціальної мережі TikTok, бренди, ритейлери та дизайнери шукали способи збільшити свою присутність та завоювати все більшу кількість прихильників у китайському додатку. Сьогодні TikTok став ключовою силою у світовій індустрії моди, визначаючи тенденції та впливаючи на поведінку споживачів у безпрецедентних масштабах", – зазначають автори дослідження.

FashionUnited опублікував топ-100 брендів з найбільшою кількістю підписників на майданчику TikTok.

Найкраще справи у Louis Vuitton, які мають 14 мільйонами підписників на сервісі. На другому місці Zara з 11,8 мільйона шанувальників, а замкнув трійку лідерів Shein з 9,5 мільйонами. На четвертому й п'ятому місцях Adidas та Dior з майже рівною аудиторією – 8,1 мільйона та 8 мільйонів підписників.

До топ-10 брендів також увійшли Nike, Gymshark, Gucci, Puma та Burberry.

Популярність Louis Vuitton у TikTok пояснюють зокрема відмовою від "відполірованого іміджу бренду", характерного для інших майданчиків. Також модний дім часто співпрацює із зірками – від Кім Кардаш'ян до Джареда Лето.

Источник материала
loader
loader