Роджер Федерер дав пораду Біллу Гейтсу, як досягати успіху
Роджер Федерер дав пораду Біллу Гейтсу, як досягати успіху

Роджер Федерер дав пораду Біллу Гейтсу, як досягати успіху

До того ж Білл Гейтс є фанатом тенісу, що й привело його до зустрічі з Роджером Федерером. А там тенісист якраз і поділився порадою, яка допомагає йому грати свою найкращу гру, і яка може допомогти багатьом іншим людям позбутися невпевненості в собі й нервів, щоб будувати свій власний успіх.

Яку пораду Роджер Федерер дав Біллу Гейтсу

Про теніс Гейтс каже, що існує зовнішня гра, тобто те, що всі бачать на корті, і внутрішня гра, в голові гравця. І ця внутрішня надзвичайно важлива для перемоги. Це гра проти втрати концентрації, нервозності, невпевненості в собі та самоосуду. Поради Федерера стосуються якраз цієї внутрішньої гри.

  • Ми всі, навіть якщо не спортсмени, граємо у неї, коли наш розум має наратив, який може бути негативним або позитивним. Він може змусити нас почуватися більш нервовими, тривожними або невпевненими.
  • І він же може бути протилежним, допомагаючи нам зберігати спокій, надаючи впевненості й дозволяючи робити нашу роботу добре, з фокусом, увагою і хорошими стратегіями.

Федерер і ГейтсРоджер Федерер поділився порадою, яка допомагає йому грати свою найкращу гру / Колаж 24 Каналу фото freepik

Це частина того, що допомогло Роджеру Федереру стати одним з найкращих тенісистів світу, виграти незліченну кількість турнірів і змагань та зробити зразкову кар'єру.

Коли Роджер Федерер оголосив про завершення кар'єри, я пригадав захопливі роздуми, якими він колись поділився зі мною про свій стиль гри. Одним із ключів до його успіху, сказав він мені, є його неймовірна здатність залишатися спокійним і зібраним,
– писав Гейтс.

Це не означає, що просто зберігати спокій – це спосіб стати найуспішнішою людиною, якою ви тільки можете бути. Це про те, що коли ви спокійні, коли вам вдається вимкнути стрес, тривогу і нервозність, тоді ви можете працювати набагато краще, бути більш продуктивними й досягати більшого.

Це про те, щоб потрапити в "зону", де ваш розум зосереджений на тому, що потрібно зробити, але без надмірних роздумів і без негативних або нав'язливих думок. Спокійний розум – це сильний розум, який може концентруватися, аналізувати, розв'язувати. Спокій потрібен усім, хто збирається виконати завдання або прийняти рішення, чи то на роботі, чи в особистому житті.

Источник материала
loader
loader