VW представив новий люксовий варіант Passat Pro
VW представив новий люксовий варіант Passat Pro

VW представив новий люксовий варіант Passat Pro

Спільне німецько-китайське підприємство SAIC Volkswagen презентувало новинку – подовжений седан VW Passat Pro. Автомобіль створений для китайських шанувальників марки та продаватиметься виключно на ринку Китаю.

Нове покоління Volkswagen Passat в Європі буде доступне тільки з кузовом універсал Variant, але китайські покупці віддають перевагу великим містким седанам. Не позитивно, що попит народжує пропозицію, і всі виробники намагаються запропонувати клієнтам традиційні седани. На автошоу в Ченду дебютував VW Passat Pro, який може похвалитися подовженою колісною базою порівняно з європейським Passat Variant, а також більш витонченою формою та преміальними функціями в салоні.

VW представив новий люксовий варіант Passat Pro - Фото 1

Passat Pro – це продукт спільного підприємства SAIC-Volkswagen, який виступає як альтернатива Magotan аналогічного розміру від FAW-Volkswagen. Візуально він запозичує передню частину європейського універсала, а далі це класичний седан з оригінальним дизайном. Модель доступна у двох різних комплектаціях – Pioneer та Starry Sky Edition – з додатковим комплектом Black Warrior, який робить її більш спортивною.

VW представив новий люксовий варіант Passat Pro - Фото 2

VW Passat Pro має досить значні габарити: 5006 мм завдовжки, 1850 мм завширшки та 1489 мм заввишки, а колісна база сягає 2871 мм. Іншими словами, седан на 89 мм довший за Passat Variant європейської специфікації та додатковими 30 мм між осями. Конкурентний VW Magotan має ідентичну колісну базу, але на 16 мм коротше за довжину.

VW представив новий люксовий варіант Passat Pro - Фото 3

Всередині цифровий кокпіт складається з 10,3-дюймової шкали приладів, 15-дюймового сенсорного екрана інформаційно-розважальної системи та 11,6-дюймового дисплея переднього пасажира. VW також оснастив модель проєкційним дисплеєм доповненої реальності, аудіосистемою Harman Kardon із 16 динаміками та передовими системами допомоги водію. Серед цікавих опцій – сидіння підвищеної комфортності переднього та заднього ряду з функціями підігріву, вентиляції та масажу, а також 30-кольорове ембієнтне підсвічування та система ароматизації.

VW представив новий люксовий варіант Passat Pro - Фото 4

Седан побудований з урахуванням MQB. Він оснащений турбованим 2-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном TSI, що має потужність 162 кВт/220 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Потужність передається на передні колеса виключно через 7-ступеневу роботизовану коробку передач DSG. Passat Pro також пропонуватиметься з базовим 1.5 TSI потужністю 118 кВт/160 к.с.

VW відкрив попередні замовлення на Passat Pro у Китаї, а ціни будуть оголошені пізніше. За даними SAIC Volkswagen, чинний Passat китайської специфікації, представлений у 2019 році та модернізований у 2022 році, залишиться у продажу разом зі своїм новим побратимом.

Источник материала
loader
loader