Двоюрідний племінник путіна продовжує подорожувати Європою попри війну в Україні
Двоюрідний племінник путіна продовжує подорожувати Європою попри війну в Україні

Двоюрідний племінник путіна продовжує подорожувати Європою попри війну в Україні

Двоюрідний внучатий племінник президента росії владіміра путіна – Дмітрій Логінов – продовжує подорожувати Європою. Він щонайменше тричі відвідував західні країни після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це стало відомо завдяки витоку даних прикордонної служби ФСБ, пише російське видання "Сирена".

26-річний Логінов є сином заступниці міністра оборони росії Анни Цивілєвої, яка також є двоюрідною племінницею Путіна. До повномасштабного вторгнення він регулярно відвідував Грецію, Іспанію, Бельгію, Швейцарію, Німеччину та, особливо часто, Італію. Після початку війни Логінов не пішов на фронт, а продовжив свої подорожі, адаптувавши маршрути через Туреччину та сухопутні кордони.

Зокрема, 1 липня 2022 року він вилетів до Стамбула і повернувся до росії через місяць, подорожуючи автомобілем через Фінляндію. У січні 2023 року Логінов знову вирушив із москви до Туреччини, а повернувся через Естонію. Менш ніж за місяць після цього він знову виїхав до Європи, цього разу автобусом у Таллінн.

Анна Цивілєва не лише є заступницею міністра оборони росії, а й дружиною Сергія Цивілєва, колишнього губернатора Кемеровської області та чинного міністра енергетики. Вона також є власницею однієї з найбільших вугільних компаній росії і призначена на посаду особисто путіним. Як стало відомо з розслідування "Проекту", дівоче прізвище Цивілєвої – путіна, вона народилася в Іваново, і її батько доводиться президенту рф двоюрідним братом.

Дмитро Логінов, син Цивілєвої від першого шлюбу, володіє туристичною агенцією "Колмар-Тур", яка входить до вуглевидобувного холдингу "Колмар". Цей холдинг знаходиться під санкціями Великої Британії. За минулий рік виручка його компанії склала майже 16 мільйонів рублів (близько 173 тисяч доларів).

Теги по теме
война Владимир Путин Европа
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader