Трубін: Ліга націй УЄФА - додатковий шанс вийти на чемпіонат світу
Трубін: Ліга націй УЄФА - додатковий шанс вийти на чемпіонат світу

Трубін: Ліга націй УЄФА - додатковий шанс вийти на чемпіонат світу

Голкіпер збірної України з фуцтболу Анатолій Трубін розповів про початок підготовки команди до поєдинків Ліги націй-2024/2025 з Албанією та Чехією.

Як повідомляє УАФ, команда прибула до Праги і провела перше тренування, в якому взяли участь виконавці, що не мали достатнього навантаження у своїх клубах минулого вікенду та голкіпери, передає Укрінформ.

«Зі здоров'ям зараз усе добре, - сказав Анатолій. - Є невеликі наслідки від нещодавно перенесеної травми, але це не заважає мені тренуватися й грати. Відновлююся потроху. Після Євро-2024 у всіх був негативний осад, але час іде... Новий турнір, нові матчі. Тому потрібно забувати погане. Я особисто прибув до збірної у гарному настрої, побачив хлопців. Збірна - це завжди великий позитив, тому я дуже чекав на цей збір..

Ліга націй - це ще один шанс вийти на чемпіонат світу, тому турнір не може розглядатися, як прохідний, як товариські ігри. Те, що всі наші суперники - учасники Євро-2024, дуже круто. Матчі збірної - це трохи інший рівень, і важко буде з будь-яким суперником. Маємо чудову нагоду зіграти проти таких команд і показати свій рівень».

Додамо, що у вересні збірна України проведе два матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Празі. 7 вересня в 1-му турі "синьо-жовті" прийматимуть Албанію на стадіоні Epet Arena, а 10 вересня на Eden Arena зіграють виїзний поєдинок проти Чехії.

Фото: uaf.ua.

Теги по теме
футбол Спорт
Источник материала
loader
loader