На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини
На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини

На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини

В Одеській області вчора на трасі Київ – Одеса поблизу села Малинівка Березівського району внаслідок ДТП загинули 2 дитини, ще двоє чоловіків доправлені до лікарні.

Про це у Фейсбуці повідомило ГУНП в Одеській області, передає Укрінформ.

"Унаслідок автопригоди, що сталася 5 вересня близько 18-ї години на трасі Київ – Одеса поблизу села Малинівка, загинули дві дитини, ще двоє чоловіків доставлені до лікарні", - йдеться в повідомленні.

На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини - Фото 1

За даними слідства, водій легкового автомобіля «BMW» їхав з Житомирщини в Одесу на відпочинок зі своїми синами. Він не врахував погодні умови, не обрав безпечну швидкості руху і на слизькій від дощу дорозі виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули сини керманича «BMW» 10-ти та 16-ти років. Водіїв обох транспортних засобів з різними травмами доставили до лікарні», - йдеться в повідомленні.

На Одещині легковик зіткнувся з вантажівкою, загинули дві дитини - Фото 2

Чоловіків перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

Наразі транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області на трасі Київ - Одеса легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою, внаслідок ДТП загинула дитина.

Фото: Поліція Одеської області

Теги по теме
ДТП Дети
Источник материала
loader
loader